Fullt upp!

Jag har haft fullt upp, som vanligt. Jag har en tendens att alltid göra mig själv väldigt upptagen varje lov, detta lov är inget undantag. Sen lovet började så har Hanna hunnit komma och sova hos mig, vi gick på hockey och såg matchen (dom förlorade), sen for vi hem och gjorde lite pumpa, såg på star wars och bra hade roligt. Igår så var jag i stallet hela dagen, innan jag for hem och hämtade lite grejer, for till Björsbyn till Fridas stall där och var med när dom tränade gymkhana på Twickan inför DM. Så kul! Var även roligt att äntligen träffa Frida igen!! Sedan så for jag hem till hagaviken och sov här, och här kommer jag bli kvar ett tag till.
 
Laget + Twickan
 
Det som är så roligt med lov är att det verkligen går att vara hela dagen i stallet. idag var jag tex där i åtta timmar! Tiden går så fort när man är där. Idag har jag smörjt nästan allt jag har och gjort allt klart inför klubbisen på lördag. Jag har även hopptränat i varma, hoppade bana på kanske 1.00m, gick väl sådär.. Hittade äntligen galoppen på henne nu, men det är så jävla svårt att rida henne inomhus. Det känns som att allt bara har gått så jävla dåligt sen inomhussäsongen började, det är ju svårare att hoppa inomhus, men speciellt på Zera, känns som mission impossible. Känns som att jag inte har någon plats alls och när hon dessutom är sååååå jävla känslig så är det så jäkla svårt att rida henne, som om hon inte var nog svårt innan... 
 
Jaja, känns som att pusselpitarna ska börja falla på plats nu, så får rida bra på lördag och förhoppningsvis så går det väl bra!
 
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp